HomeO nas

O nas

 

Podjetje AROL d.o.o. s sedežem v Ljubljani, Slovenija, je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2011. Naše korenine segajo že 15 let nazaj, ko smo v majhnem družinskem podjetju AL-DI s.p., pričeli z izvajanjem fasaderskih del. V teh letih smo pridobili veliko izkušenj s področja gradnje ter sanacij objektov. Trenutno zaposlujemo 38 ljudi in smo specializirani za groba gradbena dela, elektroinštalacije, vodovod ter polaganje vseh vrst in tipov toplotno-izolacijskih fasad ter obdelavo napuščev.

Svoje poslovanje smo razširili tudi na nemški trg, kjer trenutno s svojimi lastnimi delavci izvajajmo groba gradbena dela na dveh večjih gradbiščih v vrednosti preko 1 mio EUR, trenutno pa smo pridobili tudi posel za izdelavo cca. 30.000 m2 toplotne izolacije in fasade. Tako smo letos v primerjavi z letom 2012 povečali prihodek za cca. 12 krat.

Imamo zelo kvalitetne in usposobljene skupine delavcev, s katerimi se trudimo doseči najboljšo kvaliteto ter bogato ponudbo svojih izdelkov in storitev, ki jih pa jih lahko dosežemo le s pravilno uporabo zelo kvalitetnih materialov. Strankam se z veseljem odzovemo, jim svetujemo najboljše možne rešitve, ter naredimo strokovno in kvalitetno vsa dogovorjena dela. Storitve izvajamo po celotni Sloveniji, v Nemčiji imamo trenutno gradbišča v Berlinu.

Zaradi velikega obsega dela ter obširnih naročil pri dobaviteljih dosegamo ugodne cene materialov, pogodbe o dobavi imamo podpisane z vsemi večjimi proizvajalci v Sloveniji in zastopniki podjetij iz Nemčije, Švice, Avstrije in Češke.

Na vašo željo vam, v primeru, da to seveda želite, z lastnim kadrom lahko pomagamo pri izbiri materialov ter pri pripravi popisa del.

Sama oddaljenost gradbišča od sedeža našega podjetja ni in nikoli ne bo problem. Za nadzor nad delom in delavci poskrbimo z lastnim kadrom, saj vemo, da je le delo, ki je opravljeno kvalitetno in v roku pogoj zadovoljstvo naših strank ter za širitev in rast našega podjetja.

Arol d.o.o. © 2013